LocatieDe Heen | Notendaalsedijk 45 | 4655TN

Vraagprijs € 349.000 kk

   
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 1710 m2
Inhoud 325 m3
Bijgebouwen Grote schuur met diverse mogelijkheden
Aanvaarding in overleg
Aantal kamers5
Woon oppervlakte127
Soort woningvrijstaande woning

Op unieke locatie gelegen vrijstaande woning met zeer grote schuur, met o.a. 2 paardenboxen ,op een royaal perceel van 1710 m2 grond. Deze schuur is geschikt voor diverse doeleinden.
Het perceel is volledig voorzien van een nieuw hekwerk en tevens heeft u de beschikking over een royale rijbak en diverse opties voor de begrazing van uw paarden.
Het woonhuis dateert van de begin jaren 60 en is grotendeels gerenoveerd in de afgelopen jaren. De indeling is als volgt: hal/entree met toegang tot de  eet- en de zitkamer.
Vanuit de zitkamer, aan de achterzijde van het huis, kijkt u uit over de paardeweide en de paardenbak en is royaal van afmeting ( 5.10 x 6.20 ). e ook. De eetkamer ( aan de voorzijde van de woning) is eveneens royaal en tevens licht te noemen ( 5.15 x 4.30 ) Deze ruimte is voorzien van een schouw en tevens is er een rookkanaal aanwezig.Overigens is de gehele beneden verdieping voorzien van nieuwe raditoren en is de cv installatie het afgelopen jaar volledig vernieuwd.
De keuken is eveneens vorig jaar aangepakt. De oorspronkelijk eiken keuken is geplaatst in een rechte opstelling onder het raam met een mooi uitzicht op de binnenplaats met uitzicht op de paardenstallen. De keuken is voorzien van nieuwe deurtjes in een mooie authentieke kleur groen en de apparatuur t.w. gascomfort, afzuigkap, koelkast en de vaatwasser zijn vervangen. De keuken is groot genoeg om als eetkeuken te fungeren ( ca 5.10 x 3,25 ). De bijkeuken is
voorzien van een wasmachine aansluiting en tevens een nieuwe CV-installatie.
Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de toiletruimte en de badkamer voorzien van een lavet. Deze beide ruimtes dienen gemoderniseerd te worden. 1e verdieping Op deze verdieping heeft u een 3-tal slaapkamers tot uw beschikking. Twee van deze kamers zijn volledig gerenoveerd. Ook heeft u een praktische bergruimte/kast tot uw beschikking.

Kortom een pand met zeer veel mogelijkheden.

Deze woning moet u beslist gezien hebben om een goed oordeel te kunnen krijgen !