LocatieOssendrecht | Karmelietenstraat 8 | 4641KM

Vraagprijs € 259.000 kk

Verkocht
   
Bouwjaar 1974
Perceeloppervlakte 270 m2
Inhoud 460 m3
Bijgebouwen Garage
Aanvaarding in overleg
Aantal kamers6
Woon oppervlakte145
Soort woning2-onder-1-kapwoning

De indeling is als volgt:

Hal/entree met toegang tot de toiletruimte en de meterkast. Daarnaast toegang tot de woonkamer.
Royale woonkamer ( 44 m2 ) is voorzien van een mooie houten massief eiken vloer. De woonkamer is in 2001 uitgebouwd toen is er een hele andere indeling ontstaan. Door de lichtkoepel is de ruimte prachtig licht te noemen.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin. De tuin heeft een zeer gunstige ligging op het zuiden.
De woonkamer is voorzien van strakke en lichte wanden en plafonds. Tevens is er een open trap naar de 1e verdieping. In de woonkamer is ook een airco aanwezig.
De keuken Door de uitbouw van de woonkamer is de keuken ook vergroot, er is nu sprake van een open ruimte  wederom met een lichtkoepel.
Waarbij voor in de ruimte de keukenopstelling is geplaatst en aan de achterzijde de wasmachine- en drogeraansluitingen zitten. 
Wil je echt een leefkeuken is dit gemakkelijk te veranderen, er zijn diverse opties voor deze aansluitingen te bedenken.
Voor de keuken  ( 11m2 ) is een L opstelling gekozen met houten kastjes. U heeft de beschikking over een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een oven.  Verder is er zeer veel kastruimte.

Terug naar de woonkamer.
Vanuit de woonkamer kunt u ook de aangebouwde slaapkamer en badkamer betreden.
Deze mooie ruimtes zijn keurig afgewerkt en heerlijk praktisch. U loopt zo vanuit de slaapkamer de badkamer in. U kunt ook vanuit de slaapkamer door de openslaande deuren naar de tuin lopen.
Deze badkamer is voorzien van een royale douche ruimte, een wastafel met ombouw en een extra toilet ( totaal 3 in de woning ) alles in een lichte kleurstelling.
Terug in de woonkamer is er naast de slaapkamer nog een tussenhalletje met toegang tot de garage.

Welke voor zien is van een elektrische deur en veel bergruimte geeft.
Het tussen halletje is zeer praktisch het is ook nog eens verwarmd maar ook voorzien van legplanken voor bv voorraad en 1 CV ketel ( er zijn totaal 2  CV ketels )

1e verdieping
Op deze verdieping heeft  u 3 slaapkamers en een grote badkamer tot uw beschikking.
De slaapkamers zijn allen voorzien strakke wanden en vloerbedekking. Er zijn geen schuine kanten waardoor er veel ruimte overblijft. Twee kamers aan de achterzijde en 1 aan de  voorzijde van de woning.
Op deze verdieping een 2e badkamer.
Deze royale badkamer is voorzien van  2 wastafels met grote ombouw, een 3e toilet en een douchecabine. De ruimte is grotendeels betegeld en verder voor zien van een raampartij. 
2e verdieping

Voorzolder met 2e CV ketel en veel kastruimte en een 5e slaapkamer. Deze kamer is ook weer royaal en lekker licht.

Tuin
De tuin heeft een gunstige ligging op het zuiden. Er is gekozen voor meerdere terrassen en borders.  De tuin is zeker onderhoudsvriendelijk te noemen en geeft u veel privacy.
Tevens heeft u nog de beschikking over een garage. Die zowel van binnen uit als van uit de buitenkant te betreden is.  Deze is voorzien van een elektrisch bedienbare deur.

Bijzonderheden/extra’s:

Levensloop bestendige woning
2 badkamers en 5 slaapkamers
Royale, lichte woning
Inhoud 460m3
Perceel 270m2
Gunstige ligging van de tuin met veel privacy.