Even voorstellen

Graag wil ik mezelf even aan u voorstellen: Miranda van der Heijden-Leest 

Ik ben sinds de jaren negentig actief geweest in de financiele wereld en zo is mijn interesse voor het vak van de makelaardij ontstaan. In 2000 heb ik de stap gemaakt om voor me zelf te beginnen als makelaar. Ik ben begonnen in Bergen op Zoom en samen met een financiele dienstverlener jaren lang vanuit kantoor in Bergen op Zoom gewerkt. Sinds begin 2010 werk ik vanuit huis, waar ik overigens een prachtig kantoor tot mijn beschikking heb, en bewerk ik het gebied tussen Bergen op Zoom en Woensdrecht. 

Verder doe ik veel aan aankoopbegeleiding, ik zoek actief naar uw droomwoning.

Ons logo geeft het al weer. U en uw woning verdienen toch immers een koninklijke behandeling.
Leest Makelaardij zet een kroon op uw te verkopen woning en zoekt indien wenselijk een passende woning. De klant is immers koning.

Doordat ik alleen werk zijn de lijnen kort en direct. Dat geldt ook voor mijn stijl van werken, duidelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel.

Het is de passie die er voor zorgt dat ik voor de volle honderd procent betrokken ben bij de zoektocht naar uw ideale woning. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Maak kennis met Leest Makelaardij! Uw succesvolle aan-verkoop is mijn visitekaartje!

Ik ben u dan ook heel graag van dienst bij uw aan- of verkoop.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij een samenwerkingsverband met Gervas Makelaardij & Taxaties aangegaan.

Een samenwerkingsverband tussen twee makelaars in de regio. De markt vraagt om innovativiteit en nog meer kwaliteit. De huizen worden niet meer zo makkelijk verkocht en ook het kopen van huizen brengt meer tijd en energie met zich mee. Door te gaan samenwerken kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter, sneller en kwalitatiever van dienst zijn.

Persoonlijk en betrokken
Korte lijnen en direct contact
Creatief en innovatief
Deskundig en klantgericht

Deze krachten hebben wij voor u gebundeld!

Graag tot ziens! Miranda van der Heijden-Leest

 

 

Leest Makelaardij  u en uw woning verdienen immers een koninklijke behandeling

Bel 0164-620552 06-11343091 of reageer op info@leestmakelaardij.nl